Hjälp Happy och andra hundar att leva ett liv utan smärta

Happy omhändertogs av myndigheter och när han kom in till oss på Hundstallet hade han mycket ont i sitt ben. Vid veterinärundersökningen kunde man konstatera att benet hade varit brutet, det hade inte läkt rätt och var kraftigt inflammerat. Det kommer att krävas många operationer och en lång tids rehabilitering innan han är helt återställd. 

Nu behöver vi din hjälp för att kunna hjälpa Happy och andra hundar som behöver större operationer!


För det är inte bara Happy som behöver hjälp, många av de hundar som kommer till oss har problem med tänderna och behöver omfattande munsaneringar. Andra har problem med ögonen eller har tumörer som behöver opereras bort. Tyvärr kräver detta större operationer än vad Hundstallets egna veterinärer kan utföra på plats. Vi är därför tvungna att låta operationerna utföras på djursjukhus med större resurser. Dessa åtgärder blir ofta kostsamma även för oss då vi är en ideell förening utan statliga bidrag. Därför behöver vi just din hjälp! 


Vill du hjälpa en behövande hund som Happy få sin operation? 
Skänk din gåva redan idag genom att Swisha 150 kr till 123 90 05 570 eller genom att klicka här. Märk din gåva ” HAPPY ”.


Din gåva ger fler hundar möjligheten att leva ett lyckligt liv utan smärta!