Arkiv | Hundstallet i media

Hundstallet med i Tv4 Nyhetsmorgon

Idag var Jenny Lindah, stallchef på Hundstallet, med i Tv4 Nyhetsmorgon och pratade om omplacering av hundar. Missade ni klippet? Klicka på bilden nedan.

Läs mer

Hundstallet med i Hundcoachens podcast

Adoptera hund, mycket att tänka på! Hundstallets hundpedagogikansvarig och problemhundsutredare Petter Fahlin diskuterar ämnet med Hundcoachen Fredrik Steen. För att lyssna på programmet, klicka här »

Läs mer

Hundstallet i Aftonbladet TV

Den 30:e augusti 2017 medverkade Hundstallets Anna Beijer och hunden Rufus i Aftonbladet TV för att berätta om Hundstallets verksamhet. Se klippet här:

Läs mer

Bagges hemlösa hundar

Under höst och vinter har vi haft engagerad hjälp av Anders Bagge. Han har jobbat hos oss och lärt sig massvis om Hundstallet och hundar överlag. Självklart resulterade ju detta i en Tv-serie, Bagges hemlösa hundar. Programmet har premiär på torsdag 20:e april kl 20.00 i Sjuan. Se programmen här >  

Läs mer

Hundstallet i ”Malou Efter tio”

Den 5:e april medverkade Hundstallet i ”Malou Efter tio”.  Medverkade gjorde både hundar med nytt hem och hundar aktuella för omplacering. Se klippen här:

Läs mer

Hemlösa hundar får bostad

Nu ska Skånes hemlösa hundar få en andra chans – detta genom Hundstallets nyinvigda lokaler utanför Staffanstorp. I dag invigdes Hundstallet sina nya lokaler i Djurens Vänners hus utanför Staffanstorp. Det är ett hus för hundar som rymt, misskötts eller på annat sätt blivit illa behandlade – och som förtjänar en andra chans. En av […]

Läs mer

Hundstallet i "Vår bästa vän"

Finns det ett hem för alla hundar? Hundstallets hundpedagogikansvarig och problemhundsutredare Petter Fahlin berättar om rehabiliteringen och omplaceringen av hundar som rymt hemifrån, vanvårdats eller dumpats av sina hundägare.

Läs mer

Vanvårdade Chili i Tv4 Nyhetsmorgon

När den vanvårdade Cocker Spanieln-tiken Chili kom in till Hundstallet var hon i extremt dåligt skick. Chili fick en andra chans och den 2/5-16 besökte hon Tv4 Nyhetsmorgon tillsammans med en av Hundstallets hundskötare.

Läs mer

Värmlandshundarna med i SOS Djur

Kommer ni ihåg värmlandshundarna? Ni kunde läsa om dessa här: De vanvårdade värmlandshundarna, Uppföljning av de vanvårdade värmlandshundarna När hundarna hämtades så var det personal på Hundstallet som åkte men med hjälp av djurambulansen kunde vi hämta fler hundar än tänkt. Här kan ni se när vi var och hämtade hundarna: SOS Djur

Läs mer