Arkiv | Hundstallet i media

Hundstallet är nominerade till Svenska hjältar 2018!

”En huskyvalp hittades i ett skogsparti. Den andades knappt, och fluglarver hade byggt bo vid svansen. Vad som följde var en rad avgörande insatser som räddade valpens liv. I dag bestiger hunden Hero berg.” Text: Aftonbladet Läs hela artikeln på Aftonbladet här »

Läs mer

Hundstallet med i Tv4 Nyhetsmorgon

Hundstallets vädjan: ”Tänk på att det finns hundar som letar efter ett nytt hem” Allt fler svenskar skaffar hund och speciellt nu när sommaren och semestern närmar sig. Men man behöver inte alltid kontakta uppfödare utan kan istället ta hand om en hund som behöver hjälp och letar efter ett nytt hem. Anna berättar om […]

Läs mer

Hundprofilen Petter Fahlin

”Jag vill så gärna ge hundarna en andra chans” I snart 20 år har Petter utrett hundar med problem på Hundstallet i Stockholm, och på köpet lärt sig en hel del om människor. När lyckas omplaceringar bäst? – När den nya familjen är beredd att omforma sitt liv och inte bara vill ändra på hunden. […]

Läs mer

Bagges hemlösa hundar

Äntligen är det dags för säsong 2 av Tv-serien Bagges Hemlösa hundar! Programmet har premiär på tisdag den 10:e april kl 20.00 i Sjuan. Läs om programmet på Tv4 » Läs SvD’s artikel om programmet här »  

Läs mer

Hundstallet med i Tv4 Nyhetsmorgon

Idag var Jenny, stallchef på Hundstallet, med i Tv4 Nyhetsmorgon och pratade om omplacering av hundar. Missade ni klippet? Klicka på bilden nedan.

Läs mer

Hundstallet med i Hundcoachens podcast

Adoptera hund, mycket att tänka på! Hundstallets hundpedagogikansvarig och problemhundsutredare Petter Fahlin diskuterar ämnet med Hundcoachen Fredrik Steen. För att lyssna på programmet, klicka här »

Läs mer

Hundstallet i Aftonbladet TV

Den 30:e augusti 2017 medverkade Anna och hunden Rufus i Aftonbladet TV för att berätta om Hundstallets verksamhet. Se klippet här:

Läs mer

Hundstallet i ”Malou Efter tio”

Den 5:e april medverkade Hundstallet i ”Malou Efter tio”.  Medverkade gjorde både hundar med nytt hem och hundar aktuella för omplacering. Se klippen här:

Läs mer

Hemlösa hundar får bostad

Nu ska Skånes hemlösa hundar få en andra chans – detta genom Hundstallets nyinvigda lokaler utanför Staffanstorp. I dag invigdes Hundstallet sina nya lokaler i Djurens Vänners hus utanför Staffanstorp. Det är ett hus för hundar som rymt, misskötts eller på annat sätt blivit illa behandlade – och som förtjänar en andra chans. En av […]

Läs mer
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.