Reportageserie från Hundstallet i Expressen

Expressen kommer att visa sex videoreportage från Hundstallet där vi bland annat får träffa hundar som söker nya hem. Här hittar du länkarna till de olika avsnitten.

I första avsnittet träffar programledaren Alva hunden Shiela, veterinären Ulla och hundskötaren Anna som berättar om Hundstallet. 
Del 1 »

I andra avsnittet träffar vi valpen Lexus som fått sina öron avklippta av en tidigare ägare. Programledaren Alva gör också ett besök hemma hos hunden Jackys nya ägare.
Del 2 »

I tredje avsnittet stiftar vi bekanskap med hunden Shanti och får följa med och se när personalen träffas för en gemensam träning av Hundstallshundarna. Vi får också träffa en volontär och får en uppföljning för hur det gått för hunden Lexus, som vi träffade på i förra avsnittet.
Del 3 »

I fjärde avsnittet träffar vi bruksblandningen Legolas som fick bosätta sig på Hundstallet efter att ägaren blivit sjuk. Vi får även gå på rundtur på Hundstallet.
Del 4 »

I näst sista avsnittet lär vi känna Kellbo som blev lämnad utanför Hundstallet en morgon. Tillsammans med hundskötaren Nico får vi följa med och se när Kellbo får göra kontaktövningar.
Del 5 »

I sista avsnittet träffar vi Bonita som efter att ha fött en kull på Hundstallet nu är redo för sitt nya hem. Hundstallet håller även Öppet Hus i detta avsnitt.
Del 6 »

NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.