Idag är givandets egen dag

Idag, den 1 december, är det Giving Tuesday – givandets egen dag. En dag som blivit en global folkrörelse som sätter engagemang i centrum och uppmärksammar allt positivt som görs i samhället. För oss så är det såklart det som görs för våra hundar.

Allt vi kan göra och gör för hundarna på Hundstallet är tack vare de gåvor och det engagemang som NI ger oss. Våra givare, medlemmar, sponsorer och företag som på ett eller annat sätt skänkt gåvor under åren har gjort det möjligt för oss att hjälpa hundratals hundar varje år. Och det är tack vare er som vi kommer kunna fortsätta att göra detta och snart även i ännu större skala.

Tack vare er och ert engagemang för utsatta hundar i Sverige har vi i år äntligen fått klartecken att etablera oss i Alingsås och öppna vårt tredje hundstall. Något som kommer göra det möjligt för oss att hjälpa ytterligare 500 hundar per år.

Vi vill också uppmärksamma våra underbara helg- och jourhem som under det här året har varit ovärderliga för oss och hundarna. Tack för ert engagemang, er kärlek till hundarna och för att ni ger av er tid. Allt för hundarnas skull i väntan på deras andra chans i livet.

Slutligen vill vi skicka en varm hälsning till alla våra volontärer som vi saknar så mycket. Vi hoppas snart att allt ska återgå till en mer normal tillvaro och att vi då snart ses igen! Vi saknar er och hundarna likaså.

Vi hoppas att ni alla vill hänga med på vår fortsatta resa och att vi under nästa år kommer att kunna ses på Öppet Hus!

Fundersam på hur du eller en kompis kan stötta Hundstallet och bli en del av Hundstallsfamiljen? Läs mer om de olika sätten du kan stötta oss här.

Berätta gärna för oss varför du valt att stötta Hundstallet i våra sociala medier, antingen på Facebook eller Instagram. Använd hashtag #Mygivingstory och #hundstallet.

Vill du veta mer om Giving Tuesday? Läs mer här.