Hjälp oss att hjälpa hundar till en andra chans – Bli månadsgivare idag!

Hundstallet har drivits av en ideell förening – Svenska Hundskyddsföreningen – sedan 1908. Främst har verksamheten varit etablerad i Stockholm, först på Kungliga Djurgården men sedan några år tillbaka finns huvuddelen av verksamheten i Åkeshov. Ett systerstall i Skåne öppnade under 2016, och tillsammans kommer över 500 av Sveriges nödställda hundar ha fått hjälp under året som gått.

Då Svenska Hundskyddsföreningen är helt utan statliga anslag hänger dock allt på den goda viljan hos hundvänner runt om i landet. Genom gåvor, donationer och bidrag säkerställer just Ni att verksamheterna går runt. Som månadsgivare har man särskilt möjlighet att på ett långsiktigt plan säkerställa att landets nödställda hundar får en andra chans. Blir Du månadsgivare just nu får Du även vårt fina juldiplom som tack för Ditt stöd. Juldiplomet mailas till lämnad epost-adress så snart autogiroansökan godkänts av banken.

Ett stalldygn (295 kr) täcker de basala kostnaderna för en hunds uppehälle, dvs. el, värme, städning, fastighetsunderhåll, personal som vårdar och tränar hundarna etc. Under 2016 uppgick antalet stalldygn till 12696, och under 2017 kommer antalet stalldygn öka då vi under året redan tagit in fler hundar än föregående år. Nu har turen kommit till Dig att hjälpa hemlösa hundar få en andra chans!

För så lite som 30 kr/ månaden kan man hjälpa oss hjälpa fler hundar. Som en härlig julbonus kan vi just nu även erbjuda den fina kokboken, Morrgans Hundgodis, till de första 200 nya månadsgivarna som bidrar med 100 kr i månadsgåva till verksamheterna, en summa som täcker matransonen för en hund under en vecka. I boken hittar man recepten på alla godsaker en hund kan tänkas vilja ha, en härlig julklapp till alla hundälskare och hundägare. För att hinna få boken innan jul måste autogiroansökan dock blivit godkänd hos banken senast den 13/12-17. För de som vill och kan komma finns även möjlighet att själva träffa Lotta Henrikson, författaren och ägarinnan till Morrgan, på vår julmarknad den 2 december när hon besöker oss.

Tveka inte, Du kan också bidra till att Sveriges nödställda hundar får ett bättre liv, bli månadsgivare nu!

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn