Alvin

Vårt äldsta barnbarn ringde glatt upp oss en dag för att berätta att Hundstallet hade fått in en kull med underbara taxvalpar. Vi skickade genast in en intresseanmälan. Efter några timmar fick vi ett samtal från Hundstallet som sa att vi hade en liten tax att hämta.

Vi åkte dit och träffade lilla Alvin. In i rummet kom en tanig, liten och rädd kille på några månader. Vi smälte direkt och fick ta med oss lilla Alvin hem på en gång.

Vi ångrar oss inte en sekund att vi tog hand om lilla Alvin. Han är en älskad familjemedlem och ett charmtroll. Han är en busig och väldigt smart hund så man måste tänka på vad man gör. Vi har bland annat fått barnsäkra våra dörrar för annars öppnar Alvin dem. Men som charmtrollet han är tittar han mest på en med en undrande blick när man hittar honom igen och vi hör honom nästan säga ”Vaddå? Jag har inte gjort något.”.

 

Alvin hälsar:

I början när jag flyttade till min nya familj tyckte jag att husse kunde vara lite skrämmande. Men nu efter ett år kan jag både mysa med honom och låta honom borsta tänderna på mig varje dag. Vi brukar även gå på långpromenader. Bara husse och jag. Jag är dock fortfarande lite försiktig med män jag inte känner. Men det blir bättre och bättre för var dag som går.

Jag skäller gärna på alla jag inte känner, även om jag är glad. Innerst inne så gillar jag faktiskt alla i min omgivning, speciellt min bästa hundvän Kali, som också är min syster. Hon är en riktigt stor Reisen! När vi leker fär jag hänga i hennes skägg och då brukar hon bära runt mig. Jag tycker det är så himlans skoj!

På nätterna sover jag alltid i mattes och husses säng. Jag har förstås en skål vatten på nattduksbordet så att jag slipper gå ner på golvet om jag blir törstig. Jag har också en egen filt.

Jag gillar att sova mycket och länge och jag har som rutin att sova på rygg i mattes eller husses knän innan sovdags. Jag snarkar för fullt.

Jag gillar att åka bil. Jag var lite olydig förr och tuggade sönder ett bilbälte och min sele. Husse och matte har fixat till det och är inte alls arga på lilla mig…

Vänliga hälsningar

Alvin med familj

NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.