Boss

Boss och lillmatte

När vi väl bestämt oss för att adoptera Boss hittade veterinären en knöl under hakan på honom. Boss opererades och vi fick hem en ynklig liten stackare med tratt. I början av vår tid tillsammans var han mycket trött. Han sov hela dagarna och var inte alls lekfull eller glad.

För att vara hund var Boss till en början mycket avvaktande, speciellt mot killarna i familjen. Vi visste redan från början att han hade svårt för män. Boss och matte fann dock varandra direkt. Att få vara nära matte gjorde den lille nakenhunden trygg. 

Boss var en av nakenhundarna som kom till Hundstallet i ett polisärende för runt ett år sedan.

Dagarna gick och plötsligt dök knölen under Boss haka upp igen. Det visade sig att knölen var en nedåtväxande tand. Boss fick penicillin men infektionen återkom snabbt. Vi fick åka till en tandspecialist i Västerås och stackars Boss fick opereras igen. Efter vistelsen i Västerås vart han en helt annan kille. Vi fick med oss hem en busig och sprallig hund. Vi kände knappt igen honom! Han sprang efter bollar, strumpor och leksaker – saker han tidigare inte visat något intresse för.

Boss och husse på julafton.

Idag är Boss en glad, lekfull och mycket tillgiven kille. Att få vara nära husse tycker han väldigt mycket om. Får han sitta i knäet eller ligga bredvid tackar han heller inte nej till.

Boss är en riktig soldyrkare. Finns det en solfläck så hittar du honom där. Han följer gärna med matte ut och springer, det tycker Boss mycket om!

Idag har Boss hittat sin plats i familjen och han har accepterat alla familjemedlemmar, tjejer som killar. Det bästa med Boss förutom hans sprallighet och egenhet är hans tillgivenhet och tacksamhet. Att ha fått adoptera Boss har tillfört otroligt mycket glädje och skratt. Boss har blivit en självklar familjemedlem.

/Boss med familj