Månadens hund, aug 2019 – Capo!

Hej allihopa! Här kommer en hälsning från oss.

Tänk att ett år har redan gått. Ett helt underbart år. Redan från första gången vi träffade dig så visste vi att det skulle bli så bra.  Det var en självklarhet att få dela med oss av vår historia när vi blev tillfrågade.

Glömmer aldrig när vi satt i väntrummet på hundstallet och väntade på att få träffa dig. Emma nämnde för oss att du gärna tar dig fram innan hon gick iväg och hämtade dig. Vi satt där förväntansfullt och väntade. Du kom in och minsann tog du dig framåt. Mellan 2 fåtöljer tog du dig fram till oss och det var kärlek vid första ögonkastet.

Du fick följa med oss hem och vi visste att de skulle bli lite jobb med ditt något busiga och burdusa sätt att vara men vi visste att vi tillsammans skulle finna ett sätt att hantera det på. Din charm kunde vi inte motstå. Du var ju bara en ung härlig och busig kille.

Vi kan summera året med mycket träning, glädje bus och mys. Du utvecklas för varje dag som går och det är alltid en härlig ny dag med dig. Du är framåt och en mycket nyfiken kille. Testar gärna på nya saker.

Nosework och simning är något du älskar. Det är dina favoritaktiviteter. Matte och husse är glada över det då du verkligen visar att du mår bra av det.

Du tycker även om att få umgås med dina kompisar. Att få vara tillsammans och gå på mysiga promenader.

Vi är tacksamma över att vi får dela livet med dig och ser framemot att få fortsätta dela äventyret med dig. Stort tack till hundstallet som gör ett så fint jobb och tack till Emma som gav oss förtroendet att få ta hand om Capo.

Somriga hälsningar från oss

// Capo med familj

NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.