November 2012: Zamba

Efter att jag och min man fått avliva vår blandrashund Rocky bestämde vi oss för att inte skaffa någon mer hund. Men efter sju långa veckor klarade vi inte av tomheten. Jag började kolla på nätet efter en hund som skulle passa oss. Jag hade hört talas om Hundstallet av någon på jobbet och tänkte att man kunde i alla fall titta om det fanns en passande hund. Jag behövde inte scrolla särskilt långt förrän jag såg henne. Zamba, tänkte jag för mig själv. Där är hon ju vår nya hund. Jag visade bilden för min man och han blev lika kär i Zamba som jag.

Min man ringde till Hundstallet och frågade om Zamba fanns kvar. Och det gjorde hon. Vi åkte dit runt en vecka senare för att träffa henne. Vårt möte med personalen och Zamba gick så bra att Zamba fick åka hem med oss hem samma dag. En resa på över 50 mil.

Zamba har funnit sig tillrätta hos oss. Hon kan vara lös under uppsikt i vår trädgård och vi promenerar ofta längs motionsspår. Där får hon social träning genom att möta andra
hundar och människor. Zamba är fortfarande lite avvaktande mot nya människor, framför allt män, men vi skyndar långsamt och jag tror att hon kommer att känna sig säkrare med tiden.

Zamba är en väldigt gosig och kelig tjej som tycker om att ligga i soffan med sitt huvud i husses knä och sova och snarka. Hon är väldigt charmig, söt, busig och smart och har väldigt mycket energi. Vi tycker att personalen på Hundstallet har gjort ett jättebra arbete med Zamba och är värda en guldstjärna.

Att hitta Zamba är det bästa vi har gjort på länge.

/Ulf, Titti och Zamba.

NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.