Rambo & Mitzi

Rambo och Mitzi måste vara några av världens mest gosiga och mysiga hundar. Vart vi än går vill de följa med oss och gärna ligga och gosa. Framför allt Rambo ligger gärna i mattes knä för jämnan. De gillar båda att mysa i soffan, fåtöljen men även på golvkudden som ligger under soffbordet. Den absoluta favoritplatsen på nätterna är ändå matte och husses säng där de rätt så ofta får sova. De har även en gammal korg och en blå koja framme som de ligger i då och då. Den blå kojan använder vi när vi reser med hundarna och de verkar alltid känna sig så trygga i den. När matte jobbar hemifrån vid datorn i arbetsrummet ligger alltid Rambo och Mitzi på en fårullsbeklädd pall som står bredvid skrivbordet.

 

Vi hann inte vara ute med hundarna på vår kolonilott mer än ett par gånger innan vintern kom men ser fram emot att vara där mer så fort våren kommer. Det finns många fina promenadstråk och gröna ytor där vi bor och så länge det inte är för kallt eller regnar så gillar hundarna att vara ute. De har på sig sina värmande dräkter och nya blinkande reflexhalsband nu när det är mörkt och kallt ute. 

Min syster har en stor hund som heter Allan, en Hundstallshund som hon tog hand om för ett par år sedan. Allan är en schäferblandning som väger över 40 kilo men som trots sin storlek går jättebra ihop med Rambo och Mitzi. De har träffats många gånger, både utomhus och inomhus. Alla tre hundarna har till och med bott på hotell tillsammans i Tällberg när vi och min systers familj var där på semester. Rambo och Mitzi är också väldigt snälla mot min systers ettåriga dotter.

Vi har inte ångrat oss en enda gång sedan vi tog hand om hundarna. Det känns som att vi alltid haft dem och att de är en naturlig och självklar del av våra liv och vår vardag. Vi är så himla förtjusta i dem och de är verkligen våra ögonstenar. Vi är så hemskt glada över att vi fått ta hand om dem.

Vänliga hälsningar

Karin och Stefan

 

NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.