Innan du skickar in din intresseanmälan

Vi har ju tidigare meddelat att vi ”drunknar i intresseanmälningar”. Detta stämmer fortfarande men vi vill gärna klargöra några saker. Vi vädjar nu till er alla att tänka er för en extra gång innan ni skickar in en intresseanmälan. Är ni verkligen redo att bli hundägare och har ni även tiden att bli detta ganska så omgående? När vi hittat en bra intressent vill vi nämligen att man kommer och tittar ganska så direkt. Vi lägger i dagsläget mycket tid på intressenter som det till slut ändå inte blir något med.

Till exempel; vi söker på en specifik hund i systemet och alla intresseanmälningar på den hunden kommer upp. Vi väljer ut en som ser ut att kunna uppfylla alla de krav som ställts för just den hunden. Arbetet påbörjas med att ringa referenser och detta kan ta tid ibland, vi kan jaga referenser i upp till en vecka innan vi ger upp.

När väl allt är i sin ordning med referenserna så ringer vi upp för en telefonintervju. Känns allt bra då så bokar vi in ett besök! Det händer i tid och otid att intressenter efter att man bokat besöket antingen helt enkelt inte dyker upp eller ringer och avbokar för att man inte var redo. Detta blir ju då på bekostnad av seriösa familjer som bara väntar på att ta emot en hund. Vi förlorar massvis med bra hem till hundarna på grund av detta eftersom man (förståeligt)  såklart går vidare och letar hund någon annanstans när man inte hör något från oss.

Så snälla, fyll inte i en anmälan förrän du är verkligen säker på att du vill ha en ny familjemedlem samt har tiden inom en snar framtid att kunna ta emot den. Plus, se till att du har skrivit ned två referenser med telefonnummer till dessa. Obs! Referenserna ska ha gett sitt samtycke till dig innan du skickar in din intresseanmälan. Vi behandlar inte intresseanmälningar som inte är helt kompletta!

Vi ser fram emot att höra ifrån er alla som är 100% redo för en Hundstallshund.

 

NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.