Tack, men nej tack.

Vi får ofta frågan om vi vill ha foder till Hundstallshundarna. Man kanske har bytt foder till sin hund och har en säck man vill skänka. Eller så har man en butik som man vill rensa lite i och då tänker man på oss och våra hundar. Vi tackar enormt mycket för alla som faktiskt tänker på oss men måste här och nu sätta stopp för allt intag av foder från utomstående.

Tyvärr är det så att mycket av det foder vi fått genom åren har gått ut i datum redan vid ankomst till Hundstallet och vi har flertalet gånger fått in skadedjur som bagg osv i huset på grund av detta. Det är ett enormt projekt att sanera lokalerna efter att ha fått in skadedjur. Vi har också fått slänga stora partier med mögligt foder och det foder ni ser på bilden fick vi för någon månad sedan. Utgångsdatum på den påsen var Augusti 2015.

Därför säger vi nu hjärtligt tack, men nej tack. Till allt foder! Även sådant som ni vill komma och spontanlämna till oss vid dörren. Detta tar tid ifrån vårt arbete med hundarna och vi köper hellre in det foder våra hundar äter. Med förhoppning om förståelse!

NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.