Ny stallchef i Staffanstorp

Den 1 december börjar Marie Lejon som vår nya stallchef i Staffanstorp, något vi är väldigt glada för.

Hur känns det att börja som stallchef i Staffanstorp?

Det känns superkul att börja som stallchef på Hundstallet Skåne. För mig är denna tjänst lite av en dröm. Där jag får möjlighet att kombinera mina erfarenheter inom ledarskap och verksamhet med min passion för hundar och deras välbefinnande. För mig är det en ynnest att få arbeta med en så viktig organisation som Hundstallet. Där jag kommer få möjligheten att arbeta med hjärtefrågor och kunna vara med att påverka. 

Vad är din bakgrund? Berätta gärna vem du är.

Jag är en glad och omtänksam person med mycket energi och engagemang, som älskar att ha med människor att göra. Därav att jag arbetat inom ledarskap, coachning, rekrytering men även med affärs- och verksamhetsutveckling. 

Jag lever efter Pippi Långstrumps motto: “Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert.”

På min fritid umgås jag med familj, hundar och vänner. Är även ute och åker runt på loppisar för att hitta nästa fynd, har en liten fascination för äldre prylar och möbler. 

Vad ser du mest framemot?

Jag ser mest fram mot att träffa alla härliga kollegor och lära känna dem och verksamheten i stort. Men självklart ser jag även mycket fram mot att träffa hundarna som vi arbetar med.

Har du hund? 

Ja det har jag! Jag har två Original Olde English Bulldogge Sally och Barbro. Mina tjejer som förgyller min vardag med deras underbara personligheter. 

Varmt välkommen till Hundstallet.