Hundstallet söker Jourhem

jack

Ofta finns det hundar som inte klarar av att bo på Hundstallet, de kan vara sjuka, rädda, ledsna, valpar – hundar som helt enkelt inte klarar av stallmiljön!
Många hundar på Hundstallet är storleken större och kan vara krävande att promenera med, därför värdesätter vi kunniga jourhem som har hundvana. Vi har alltså både svåra och lätta hundar som behöver tas om hand.

Varje hund har eget träningsschema som ska följas och jourhem/helghem måste därför se till att ta del av informationen som är om just den hunden. Under hundens tid i jourhemmet så finns Hundstallet hela tiden som backup och man kan alltid ringa oss om man har frågor eller behöver informera något om hunden. Hundstallet står för mat, leksaker, ben och liknande under tiden hos helg/jourfamilj.

Något man också får vara beredd på som jour & helghem är att hundarna från Hundstallet inte alltid kan vara rumsrena, ha vana att vara i hus, är skygga, busiga och inte har så mycket vardagslydnad ännu. Alla hundar som kommer från Hundstallet har ett bagage, det kan vara allt ifrån varnvård, hund som blivit övergiven, ägare som dött osv.

Jourhem som vi söker nu är
– Tidigare hundvana, gärna av större hundar.
– Ingen ensamhetstid, hunden får inte lämnas ensam
– Kunna ha hunden en längre period/veckovis
– Gärna bo på landet.
– Kunna ta sig till Hundstallet fort om hunden behöver besöka veterinär, ha hundträning eller träffa ny potentiell ägare. 

Tänk på att som jourhem gör Du/Ni en otrolig insats för en olycklig hund och är med och ger den – en andra chans!

Vid fler frågor och intresse maila Ellinor@hundstallet.se 

NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.