Alfons

Ålder: Ca 1 år
Ras: Spanielblandning
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 40 cm
Vikt: Ca 10 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Positiv och närhetstörstande
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

En aktiv och kärleksfull familj som tycker om närhet lika mycket som Alfons. Du jobbar mjukt med din hund och har en modern syn på hundträning. Långa promenader i skog och mark och nosarbete är något du gillar, så även pälsvård. Du vill ha med dig din hund på det mesta och har en bra plan kring ensamtiden. Är du den Alfons väntar på? Hör av dig!

Om
Alfons kom in till Hundstallet via länsstyrelsen i ett annat län. Han kom in tillsammans med ett flertal andra hundar på grund av vanvård. Alfons har (likt de andra hundarna i ärendet) inte lärt sig mycket om livet. Han är inte rumsren och behöver behandlas som en valp i sitt nya hem. Alla rutiner måste sättas och förståelse, tid- och tålamod för detta måste finnas. Lilla Alfons är ett rent lyckopiller! Han är positiv, pigg och sanslöst tillgiven. Han är energisk och älskar att få jobba med nosen! Trots att han inte fått den bästa starten möter han varje ögonblick en viftade svans. Han är en riktig stjärna!
Alfons är blind på ena ögat, detta är inget som påverkar honom mer än att han ibland behöver lite mer tid på sig att uppfatta allt i sin omgivning. På grund av detta söker vi efter ett lugnt och barnfritt hem.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.