Algot och Kajsa

Ålder: Algot: 2016-08-15 Kajsa: 2016-07-08
Ras: Japanese chin (ej stamtavla)
Kön: Hane och tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 20-25 cm
Vikt: Algot: 4,5 kg Kajsa: 3 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo med varandra
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Rara och busiga
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till dessa charmtroll söker vi ett gemensamt hem där de kan få massa tid och kärlek.  Ett hem där de kan få hänga med på det mesta och i dagens slut få krypa upp i soffan för kvällsmys, att kela är nämligen något de älskar. Vi ser gärna att man har tidigare erfarenhet av trubbnosar, och är införstådd med allt vad det innebär. Vi vet inte hur de fungerar med katt, finns det katt ska den vara hundvan. Algot och Kajsa vill ha lugn och ro och söker därför efter ett hem utan barn. Har du det perfekta hemmet åt Algot och Kajsa? Hör av dig!

Om
Algot och Kajsa kom in i ett polisärende och har nu blivit överlåtna för omplacering. Dessa två krabater är oskiljaktiga och därför vill de få flytta till ett gemensamt hem, där de kan få bli bortskämda med roliga promenader och mys i överflöd.Kajsa kan vid första mötet vara något försiktig, men lättar snabbt upp och visar då sin busiga och mysiga sida. Hon älskar att leka dragkamp, och när leken är slut vill hon mysa in sig i famnen och bli klappad.
Algot är en pigg kille som gärna hänger med på promenader. Han gillar att kela och ligger gärna bredvid för en mysstund eller två. Precis som Kajsa gillar Algot att busa!
De är bästa vänner och tar mycket stöd av varandra, därför söker vi endast efter ett gemensamt hem åt dem.

Vi har märkt att de har vissa andningssvårigheter på grund av deras platta nosar, framförallt vid promenader. Vi kommer inom kort att besöka en specialist för konsultation om eventuell operation. Hundstallet står för eventuell åtgärd.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.