Alma

Ålder: ca 2,5 år
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: ca 50 cm
Vikt: ca 23 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Eventuellt med stabil hane
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Mysig och aktiv
Finns i: Skåne
Kontaktperson: carolin@hundstallet.se

Vi söker

Alma söker ett hem där hon får vara i centrum. Ett hem med tidigare hundvana som vill ge en försiktig dam den tid hon behöver. Hennes nya hem tränar med mjuka metoder samt med lek och glädje. Almas nya hem måste kunna stötta henne i situationer där hon blir osäker och hjälpa henne att få bättre självförtroende. Almas drömhem är ett hem som tar med henne på allt och ser henne som en självklar familjemedlem. Ett aktivt hem som har tid, energi och humor och som inte glömmer bort långa mysstunder med mysiga Alma. Alma har inte varit ensam i sitt förra hem så det nya hemmet måste ta ensamträningen med ro. Söker du en bästa kompis och en sängvärmare så tveka inte att höra av dig!

Om
Alma kom in till Hundstallet via Länsstyrelsen men är nu överlåten till oss för omplacering. Hon kan vara försiktig runt nya bekantskaper, men med de hon lärt känna är hon en glad och sprallig tjej. Hon är mjuk och vänlig till sättet och alldeles underbar. Alma älskar lek och långpromenader och att få känna samhörighet. Hon gör vad som helst för en godisbit och skulle nog gärna prova någon hundsport.

Denna tjej förtjänar oändligt med kärlek och trygghet. Hon har redan vunnit allas hjärtan på Hundstallet och kanske ditt med? Kan du erbjuda Alma en trygg och aktiv framtid så väntar hon här på dig!


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.