Arrack

Ålder: 2013-07-25
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 58 cm
Vikt: Ca 22 kg
Kan bo med barn: Nej, tonåringar
Kan bo med hund: Ja, Stabil hund i liknande storlek
Kan bo med katt: Troligtvis inte
Personlighet: Försiktig och kärleksfull
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Vi söker ett aktivt, barnfritt och hundvant hem, gärna med vana av lite försiktigare hundar. Du bor lugnt eller lantligt till då vi vill att Arrack får sin andra chans på landet. Du tränar mjukt och positivt med din hund, samt har tid, tålamod och förståelse för att han kan behöva lite tid att växa i sig själv. I rätt hem kommer att han att blomstra!

Om
Arrack kom in till Hundstallet via Länsstyrelsen med ett flertal andra hundar.

Arrack är en mjuk liten kille med glimten i ögat. Han är försiktig vid nya kontakter men lättar upp om han får lära känna dig i sin takt. Han har under sin tid på Hundstallet börjat krypa ur sitt skal och han kommer bli en fantastisk kompis till ett hem som har tid och förståelse för en försiktig hund. Han är aktiv så vi ser därför helst att han kommer till dragintresserade då han älskar att dra eller väldigt fysiskt aktiva människor som kan erbjuda mycket utevistelse. Han tycker mycket om att leka med andra hundar som är på samma nivå som han själv. Han kan med fördel bo med annan hund då han får mycket stöd av att ha andra stabila hundar i sin närhet. Arracks hjärta vinner man genom tid, tålamod och förståelse – och har man väl fått hans tillit så ger han minst lika mycket tillbaka!

Vi kommer inte att placera Arrack i ett hem med barn då vi märkt att han blir osäker och tycker att det är väldigt läskigt med barn som skriker och leker. Arrack har troligtvis aldrig träffat barn tidigare men vi har märkt på promenader att han inte alls är bekväm i barns sällskap, han reagerar då med att vilja fly ifrån situationen.

Här har du killen med det största hjärtat som bara längtar efter att få flytta för sista gången i sitt liv!


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.