Asta

Ålder: Ca 1 år
Ras: Spanielblandning
Kön: Tik
Kastrerad: Nej, men kommer att kastreras.
Mankhöjd: Ca 40 cm
Vikt: -
Kan bo med barn: Barn i skolåldern
Kan bo med hund: Ja
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Mjuk och positiv
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Ett kärleksfullt hem med tid och tålamod att lära lilla Asta allt om livet. Någon som vill hitta på roliga aktiviteter med sin hund, älskar att vara ute på långa och härliga skogspromenader och kan ta med sig sin hund på det mesta. Finns det barn i hemmet så bör de vara i skolåldern och uppåt då Asta vill ha lite lugn och ro runt omkring sig. Intresse för pälsvård måste finnas. Kan du erbjuda henne det hundliv hon aldrig haft? Asta väntar.

Om
Asta kom in till Hundstallet via länsstyrelsen i ett annat län. Hon kom in tillsammans med ett flertal andra hundar pga vanvård. Då hon inte fått den omsorg och motion hon behöver behöver hon betraktas som en liten valp vid hemkomst. Hon är inte rumsren och ovan vid att gå i koppel vilket hennes nya familj bör ta med ro.

Trots att hon inte haft det lätt är hon positiv och tillgiven som få. Hon älskar att vara nära och är så gudomligt rar att man blir berörd varje gång man umgås med henne. Hon är ljuvlig!

Denna tik är högdräktig och kommer troligen att valpa under vecka 40. Hon är därför leveransklar först när hennes valpar uppnått 8 veckors ålder, men man kan redan nu fylla i en intresseanmälan på henne.

Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.