Bacchus

Ålder: 2015-03-04
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 60 cm
Vikt: 27 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Stabil tik i liknande storlek
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Mjuk och aktiv
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: sara@hundstallet.se

Vi söker

Till härliga Bacchus söker vi dig med mycket tid och erfarenhet av osäkra hundar. Du ser hunden som din bästa vän och har ett lugnt hem att erbjuda utanför stan. Du älskar att gå långa skogspromenader och hitta på roliga aktiviteter tillsammans med din hund och ser fram emot att utveckla en trygg och kärleksfull relation genom uppmuntran, bus och kärlek. Förutom promenader har du intresse av att arbeta med din hund, ex. spårarbete, rallylydnad eller annat som hjälper Bacchus att bygga upp sitt självförtroende. Då Bacchus behöver en lugn miljö söker vi dig utan småbarn. Finns det barn ska de vara i tonåren och ha vana av större hundar.
Bacchus tar mycket stöd av hundar, finns det hund i hemmet ska denne vara en stabil och trygg tik i liknande storlek. Är det dig som Bacchus letar efter? Hör av dig!

Om
Bacchus kom in i ett polisärende och har nu blivit överlåten för omplacering. Han är en blandning mellan Flatcoated retriever och Rottweiler. När han kom in till oss var han en mycket osäker kille som hade svårt att lita på människor. Han har lättat upp mycket, men har fortfarande en del rädslor med nya miljöer och situationer, som hans framtida hem kommer få fortsätta jobba med i lugn takt.
När han lärt känna en är han en kelig kille som älskar närhet, och har man ingen leksak i närheten greppar han gärna ens arm, precis som de flesta retrievrar.

Med Bacchus vid sin sida får man aldrig en tråkig stund, och med rätt hem kommer han bli en fantastisk familjemedlem!


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.