Bamse Bernhard

Ålder: 2018-08-24
Ras: Sankt Bernhard, korthårig (Registrerad i SKK)
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 80 cm som vuxen
Vikt: Ca 70 kg som vuxen
Kan bo med barn: Ja, hundvana
Kan bo med hund: Ja, tik i liknande storlek
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Positiv och busig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: linda@hundstallet.se

Vi söker

Till bjässen Bamse söker vi dig som bor på landet, där han kan få strosa i en inhägnad tomt mellan varven. Du har erfarenhet av denna typ av hund och har både utrymme och kunskap att erbjuda Bamse. Då han är en stor och stark kille är det självklart även viktigt att man har styrkan att hålla i honom. Finns det barn i familjen ska även dessa ha vana av stora, dreglande och klumpiga hundar. Finns det annan hund i familjen ska den vara av liknande storlek som Bamse och uppskatta en sprallig och glad lekkompis.

Du behöver inte lämna din hund hemma längre stunder utan har möjlighet att jobba hemifrån eller ta med din hund på det mesta. Du ser hunden som din bästa vän och har en modern syn på hundträning. Förutom promenader vill du gärna hitta på andra aktiviteter med din hund, såsom nosarbete.

Har du det perfekta hemmet till charmiga Bamse? Han väntar!

Om
Bamse kom in som en privat omplacering på grund av ändrade familjeförhållanden. Han är en glad och trevlig valp, med mycket lika mycket kärlek som bus. Han charmar en fort med sin härliga uppsyn och sitt mjuka temperament, och även om han snabbt dreglar ner en kan man inte annat än le.I det rätta hemmet kommer han bli en riktig guldstjärna och en trogen vän!

Bamses uppfödare är kontaktad och informerad om att han befinner sig på Hundstallet.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.