Bauta

Ålder: 2013-08-14
Ras: Shih tzu (ej stamtavla)
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 25 cm
Vikt: 7,5 kg men behöver gå ner något i vikt
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ja, stabil hane i liknande storlek
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Mjuk och kärleksfull
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till urmysiga Bauta söker vi dig med massor av tid och kärlek. Du som saknar en hund att få skämma bort med härliga promenader och mys i soffan. Du som arbetar mjukt med din hund och har möjlighet att ta med henne på allt vardagen har att erbjuda. Hon skulle nog trivas alla tiders om hon fick hänga med på arbetsplatsen där hon skulle då bli kontorets stjärna.

Finns det annan hund i familjen ska den vara lika mjuk och go som Bauta, hon vill inte dela sitt hem med någon vilding. Finns det barn i familjen ska de vara i tonåren, då Bauta inte är van vid barn och inte uppskattar alltför mycket stoj runtomkring sig.

 

Om
Bauta kom in som en privat omplacering på grund av sjukdom i hemmet. Hon är en ljuvlig tjej som man snabbt förälskar sig i. Det går inte annat än le när hon glatt hoppar upp mot en och man märker att hon är kärlek rakt igenom. Bauta trivs som allra bäst i famnen och måste få ha en självklar plats i både soffa och säng.

Bauta tycker om att utforska nya promenadstråk, då hon kan bli osäker i för stökiga miljöer söker hon efter ett hem utanför stan, helst med en inhägnad tomt där hon kan få busa och strosa mellan promenaderna.

Bauta är inte helt rumsren, vilket hennes framtida hem ska ta med ro.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.