Bella

Ålder: 2015-06-05
Ras: Korthårig collie (med stamtavla)
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 60 cm
Vikt: 23 kg (behöver gå ner i vikt)
Kan bo med barn: Nej
Kan bo med hund: Ja
Kan bo med katt: Nej!
Personlighet: Kärleksfull och aktiv
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till fina Bella söker vi ett aktivt hem med tidigare erfarenhet av brukshundar och stort intresse för hundträning. Du kanske vill gå en hundkurs? Eller redan har kunskap sedan tidigare i olika hundsporter?  Hon är van vid att få kärlek och vill gärna följa med på allt. Därför söker vi ett hem med lite ensamhetstid där hon antingen kan följa med till arbetsplatsen eller att någon är hemma på dagarna.

Bella vill bo i ett barnfritt hem då hon sedan tidigare inte är van med att bo med barn. Gärna ett hem som finns på landet då hon trivs som bäst ute i skogen. Det kan finnas en eller flera hundar i hemmet.

Om
Bella kom in till Hundstallet som en privat omplacering på grund av sjukdom i hemmet. Hon är en aktiv hund som behöver jobba för att må bra. Hon är tränad med bland annat viltspår, nosework och personspår vilket är något som det nya hemmet gärna får fortsätta med. Just nu är hon lite rund och behöver gå ner i vikt.

Bella är kärvänlig och en underbar kompis. Hon älskar sin familj och vill gärna vara till lags. Hon är van att bli lämnad några timmar men föredrar att ha sällskap på dagarna.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.