Bella

Ålder: 2009-10-15
Ras: Amerikansk Cocker Spaniel (oregistrerad)
Kön: Tik
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: ca 30 cm
Vikt: 9 kg men behöver gå ner lite i vikt
Kan bo med barn: Ja, barn i skolåldern
Kan bo med hund: Ja, trygg och stabil
Kan bo med katt: Ja, hundvan katt
Personlighet: Mjuk och rar
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: josefine@hundstallet.se

Vi söker

Vi söker ett hem med minimal ensamtid, där Bella får all uppmärksamhet. Någon som uppskattar pälsvård då hon är en hund som behöver både borstas och friseras. Bella söker ett hem som gillar att ta härliga promenader och uppskattar mysiga hemmakvällar i soffan lika mycket som henne själv. Hon skulle även älska att få ha en egen tomt eller trädgård att strosa omkring på. Vill du skämma bort denna underbara tjej? Hör av dig!

Om:

Bella kom in till oss i ett polisärende då hennes ägare avlidit. Hon är en glad, genomsnäll och närhetstörstande tjej. Hon vill kunna följa med sin framtida familj på roliga utflykter i skog och mark och i de vanliga vardagsbestyren. Hon trivs bäst i skogen där hon får lukta på spännande dofter eller i en varm famn där hon får känna sig älskad. Då Bella är äldre och både har och har haft en hel del åkommor och krämpor så kommer hon att behöva gå på regelbundna kontroller hos veterinären, något hennes nya hem måste vara medvetna om då det även kan bli oförutsedda kostnader.

Det är generellt mycket svårt att finna nya hem till äldre hundar, förståeligt eftersom man inte är garanterad väldigt lång tid med sin hund om man tar över en sådan. Men, att ta hand om en äldre hund är något av det finaste man kan göra. Man får så oerhört mycket tillbaka. Känslan att hjälpa en annars förbisedd hund är fantastisk.

 

 


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.