Blanca

Ålder: 4 år
Ras: Labrador retriever (ej registrerad i SKK)
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 63 cm
Vikt: 33 kg men behöver gå ner lite i vikt
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ja, med en stabil och trygg hund
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Försynt och vänlig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: sara@hundstallet.se

Vi söker

Till underbara Blanca söker vi efter lugnt och kärleksfullt hem med förståelse för en försiktig hund. Vi söker dig som kan ge henne en trygg vardag med den stabilitet hon saknat tidigare i livet. Du har ett mjukt handlag och en modern syn på hundträning. Du tar med henne på långa promenader, gärna i skog och mark, och låter henne jobba med nosen. Blanca är verkligen en hund på hundra, och nu är det hennes tur att få det liv hon så väl förtjänar. Är det du som kan ge Blanca hennes andra chans? Hör av dig till oss!

Om
Blanca kom in som ett polisärende och är nu överlåten till oss för omplacering. När hon kom in till Hundstallet var hon väldigt försiktig och vågade inte ta för sig, alls. Här hos oss har hon börjat blomma ut, men hon kommer behöva fortsatt stöd och mycket kärlek för att stärka sitt självförtroende.

Blanca har visat sig vara en mjuk och försynt tjej som charmar alla hon möter. Som den retriever hon är, älskar hon att bära på leksak under promenad och det är fantastiskt att se hur glad hon blir med sin ”napp”. Hon är följsam, rar och växer för varje dag som går. Inomhus är hon lugn och mysig och en fröjd att ha nära.

Då Blanca tidigare haft det mycket stökigt runtomkring sig behöver hon ha lugn- och ro för att må bra. Hon vill därför bo i en familj utan småbarn.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.