Blue

Ålder: 6 månader
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 30 cm (men växer)
Vikt: Ca 12 kg (men växer)
Kan bo med barn: Barn i skolåldern
Kan bo med hund: Ja, med annan stabil hund
Kan bo med katt: Förmodligen
Personlighet: Kärleksfull och busig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: sara@hundstallet.se

Vi söker

Till underbara valpen Blue söker vi efter ett tryggt och permanent hem med tidigare hunderfarenhet. Gärna ett hem som har möjlighet att vara med sin hund alla dygnets timmar, ffa i början, och det är viktigt att du från början har ett sunt tänk och en bra plan för att ensamhetsträna. Du har förståelsen, tiden och tålamodet till att ha en levnadsglad och alert valp med allt vad det innebär. Självklart jobbar du positivt med din hund och har en modern syn på hundträning. Du ser din hund som en självklar del i ditt liv och i din vardag. Kan du erbjuda det perfekta hemmet för en aktiv och underbar liten valp? Hör av dig!

Om
Lilla Blue kom in till oss på Hundstallet som en privat omplacering. Hon är en bedårande tjej med bus i blicken som har allt att lära inför framtiden. Hon behöver få en aktiv tillvaro med psykisk stimulans likväl som fysisk motion när hon är gammal nog. Om det finns barn i familjen så bör dessa vara i skolåldern och uppåt. Är det så att det kommer finnas en annan hund så bör denne vara en stabil hund i liknande storlek.

Obs! Vi vet av erfarenhet att många visar intresse för valpar, och vi önskar därför att man tänker igenom sitt beslut om hundköp noga innan man skickar in en intresseanmälan.

Läs även detta innan du skickar in din intresseanmälan>


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.