Bonnie

Ålder: 5 månader
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: ca 25 cm
Vikt: ca 4 kg
Kan bo med barn: Ja
Kan bo med hund: Ja, med hund i liknande storlek och energinivå
Kan bo med katt: Ja
Personlighet: Energisk, glad, arbetsvillig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: linda@hundstallet.se

Vi söker

Till detta lilla busfrö söker vi ett aktivt hem med minimal ensamtid, gärna med annan hund i familjen. Du har förståelsen, tiden och tålamodet till att ha en levnadsglad och alert valp med allt vad det innebär. Du tycker att det är kul att hitta på aktiviteter med din hund och kommer att ge henne regelbunden stimulans, både psykiskt och fysiskt när hon är gammal nog. Det vore roligt om du även är intresserad av någon rolig hundsport, t.ex. rallylydnad, nosework, agility eller liknande. Bonnie hänger gladeligen med på allt som erbjuds. Du tränar mjukt och med kärlek och respekt och ger henne en självklar plats tätt intill dig i soffan och sängen. I Bonnie kommer du att få en fantastisk liten kompis som kommer att följa dig var du än går. Hon är bedårande!

Om
Lilla Bonnie kom in till Hundstallet på grund av ändrade förhållanden. Hon är en sprudlande, viljestark och modig valp. Hon är helt enkelt en tuff tjej i liten förpackning som älskar att leka och lära sig nya saker. Bonnie är otroligt smart, snabb och kvicktänkt och behöver få en aktiv tillvaro för att må bra. Hon är van vid att bo med andra hundar och skulle trivas bäst med att få bo med en hundkompis i liknande storlek och energinivå.

Obs! Vi vet av erfarenhet att många visar intresse för valpar, och vi önskar därför att man tänker igenom sitt beslut om hundköp noga innan man skickar in en intresseanmälan.

Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.