Bonnie

Ålder: Ca 2 år
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej, men ska bli
Mankhöjd: Ca 30 cm
Vikt: 7 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Rar och busig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till ljuvliga Bonnie söker vi dig som är lika mjuk och kärleksfull som hon. Du som bor lugnt till och förstår att Bonnie behöver tid och lugn för att bli ordentligt trygg och hemmastadd. Bonnie tycker inte om att vara själv och därför söker vi dig som löser vardagen på så sätt att Bonnie kan hänga med på det mesta och kan ta ensamhetsträningen med ro.

Vi märkte fort att Bonnie trivs allra bäst som ensamhund och därför söker vi efter ett hem där hon får stå i centrum och slippa konkurrera med andra hundar.

Om
Bonnie kom in tillsammans med sina valpar och ett stort antal hundar genom Länsstyrelsen i ett annat län. Tyvärr fick hon en kraftig juverinflammation och vi har fått avvakta med omplacering tills nu, då hon blivit återställd.

Hon är en sprallig och kärleksfull tjej  som utvecklats enormt sen hon kom till oss. Från att ha varit rädd och knappt vågat gå ut till att nu njuta av härliga promenader i skogen med viftande svans. Dock behöver hon tid på sig och hennes framtida hem ska ta miljö- och rumsrenhetsträning i hennes tempo.

Veterinär har konstaterat att Bonnie har patella luxation och båda hennes knän behöver opereras. Tid för detta är bokat men vi vill redan nu leta efter det rätta hemmet, där hon får chansen att tillfriskna i lugn och ro. Rehab kan ta lång tid och även om prognosen är god måste man ha beredskap för komplikationer. Hundstallet står för operations- och rehabkostnader.

Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.