Bosse

Ålder: Ca 2 år
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 52 cm
Vikt: Ca 21 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Vet ej, men förmodligen inte
Personlighet: Mjuk, närhetstörstande och lite försiktig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: josefine@hundstallet.se

Vi söker

Till Bosse söker vi ett hundvant hem som tränar hund mjukt och med glädje och respekt. Hans framtida familj ska ha förståelse för lite försiktiga hundar och kunna stötta honom i de situationer där han blir osäker och bygga hans självförtroende. Vi söker någon som vill vara nära sin hund och kan ta med sig den på det mesta till en början. Ensamhetsträningen bör tas med ro och måste få ta tid då Bosse tycker att det är jobbigt att bli lämnad ensam. Det perfekta hemmet för Bosse aktiverar honom med lek, träning och härliga promenader men lägger lika mycket tid på långa mysstunder. Nu behöver Bosse dig som kommer att älska honom precis som han är! Han väntar!

Om
Bosse kom in till Hundstallet via Länsstyrelsen men är nu överlåten till oss för omplacering. Förmodligen har lilla Bosse haft en ganska otrygg bakgrund och kan vara lite försiktig med nya bekantskaper. På Hundstallet har han snabbt fått förtroende för hundskötarna och den rädda, lilla killen som kom in till oss ser vi allt mindre av. Nu har han börjat våga vara den härliga unghunden han förmodligen inte fått vara. Han är busig, älskar promenader i skog och mark men framförallt vill han vara nära. Han vill mysa och kramas mest hela tiden, och han behöver mycket tid och mängder med kärlek!

Han blir ledsen när man lämnar honom ensam så försiktig och tålmodig ensamhetsträning kommer att behövas i nya hemmet.

Den här underbara hunden har charmat alla och förtjänar verkligen att komma till ett hem som kan ge honom den kärlek och trygghet han längtar efter.

Då vi inte har någon bakgrundsinformation om Bosse och inte med säkerhet vet hur han fungerar med barn, omplacerar vi honom endast till ett småbarnsfritt hem. Undrar du varför? Läs  här »

Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.