Budda

Ålder: 4 år
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: ca 60 cm
Vikt: ca 26 kg
Kan bo med barn: Ja, barn i skolåldern
Kan bo med hund: Ev med stabil tik
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Mjuk och glad
Finns i: Skåne
Kontaktperson: frida@hundstallet.se

Vi söker

Till mysiga, närhetstörstande Budda söker vi dig som är mjuk och trygg. Du har ett lugnt hem att erbjuda på landet eller i utkanten av stan, gärna med egen trädgård. Du tycker om att utforska världen tillsammans med din hund och är träningsintresserad. Du hjälper Budda att bygga upp sitt självförtroende, självklart genom mjuka metoder.

Om
Budda kom in i ett polisärende och har nu blivit överlåten för omplacering. Han är en blandning mellan Flatcoated retriever och Rottweiler. Han är till sättet mycket lik en retriever med allt vad det innebär.
När Budda kom in till oss så var han en mycket osäker kille som hade svårt att lita på människor. Han har redan lättat upp mycket, men är fortfarande försiktig i nya situationer och i kontakten med nya människor. Detta är något som hans framtida hem kommer att få fortsätta jobba med i lugn takt.
Budda är mjuk, snäll och följsam. När han har lärt känna en så är han en kelig och tillgiven kille som älskar närhet. Han är smart och kan öppna dörrar om man inte ser upp. När han känner sig trygg så kan han ligga lugnt och avslappnat och skulle därför kunna följa med dig till kontoret.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.