Busan

Ålder: Ca 3 år
Ras: Grand danois (ej stamtavla)
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 70 cm
Vikt: Ca 60 kg
Kan bo med barn: Hundvana barn i skolåldern
Kan bo med hund: Ja, stabil hanhund i liknande storlek
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Närhetstörstande och busig
Finns i: Skåne
Kontaktperson: frida@hundstallet.se

Vi söker

Ett hundvant hem, gärna med vana från hundar modell större. Någon med lite ensamtid då Busan vill vara med sin familj jämt. Någon som har den fysiska styrkan att orka hålla henne när hon blir glad och uppspelt. Helst av allt ser vi framför oss hur Busan bor på en gård på landet, i en sådan miljö kommer hon komma till sin absolut fulla rätt. Gård på landet är alltså ett önskemål men det viktigaste önskemålet är att du är varm kärleksfull och har massor med plats över för vår bjässe Busan!

Finns det annan hund i hemmet ska det vara en hanhund i liknande storlek då Busan inte tycker om mindre hundar.

Om
Busan kom in till Hundstallet via länsstyrelsen i annat län. Hon är nu överlåten till oss för omplacering och redo att hitta sitt nya hem.

Busan är jättesnäll, men hon är stark och kan bli lite yvig när hon blir glad och exalterad. Men mest av allt är hon en jättebebis med en god portion humor. Hon älskar närhet och hon vill helst sitta i famnen trots att hon inte får plats.

Busan har haft några lekkompisar på Hundstallet och leker klumpigt men snällt och blir så glad när hon får umgås med andra snälla, stabila hanhundar. Söker du en bjässe att älska i vått och torrt så finns hon här!


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.