Buster

Ålder: 2017-01-17
Ras: Storpudel
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: ca 60 cm
Vikt: Ca 25 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ja, gärna!
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Livlig och Snäll
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: ellinor@hundstallet.se

Vi söker

Till underbara Buster söker vi ett kunnigt hundhem. Vi söker ett hem som gärna haft storpudel tidigare och/eller annan brukshundsras. Buster vill bo i ett hem med minimal ensamhetstid och att man bor i hus. Helst inhägnad tomt. Gärna tillsammans med en annan större hund som gillar att springa race som att brottas! Vi söker ett hem som tycker pälsvård är roligt och är beredd att borstning, badning och klippning är en stor del av en storpudels liv. Buster vill bo utan mindre barn men att barn kommer på besök kommer inte vara några hinder. Vi söker ett hem med stort intresse för hundträning som cykelturer, spår, rallylydnad eller nosework. Drömhemmet är redan aktiv på hundklubbar eller liknande med sin tidigare hund/ar

Buster vill inte gå på hunddagis.

Om
Buster kom in som en privat omplacering på grund av att matte kände att hon inte kunde ge honom det aktiva livet han behöver. Han är en levnadsglad, härlig kille som älskar livet. Busters melodi är fullt ös, medvetslös och en stor favorit är att busa. Som den pudeln han är har han en stor portion humor och älskar  att få pudelfnatt. Buster hälsar gärna med att ta munnen över händerna som många pudlar och retrivers kan göra. Han menar absolut inget dumt men kan hälsa väldigt livligt. Därför ser vi att han inte hamnar i ett hem med för små barn. 

Man brukar säga att pudlar aldrig blir gamla utan är unga hela livet. Dom ger otroligt mycket kärlek till sin familj men kräver också mycket aktiviteter som cykelturer, hundträning och kärlek.

Buster är registrerad i SKK, hans uppfödare vet om att han är på Hundstallet och ser gärna att han kommer till ett hem som vill hjälpa till att bidra med att göra BPH-test och höftledsröntga.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.