Candy

Ålder: 2015-09-15
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: Ca 50 cm
Vikt: Ca 18 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Busig och försiktig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Vi söker nu ett hem med erfarenhet av osäkra hundar sedan tidigare. En självklarhet är att du på ett reko sätt jobbar med, och aktiverar din hund utifrån hundens egna förutsättningar. Du bör vara aktiv och vilja hitta på diverse roliga upptåg tillsammans med din hund. Bor du lantligt till så är det ett stort plus då hon trivs bäst i lugna miljöer. Söker du en busig tjej med glimten i ögat så kanske Candy är hunden för dig!

Om
Candy har varit på Hundstallet en gång tidigare, hon flyttade men är nu tillbaka hos oss pga ändrade familjeförhållanden.

Hon är en underbart mjuk och speciell tjej som promenerar rätt in i hjärtat. Hon kan vara reserverad mot nya människor,  MEN har ni väl knutit an så är hon en trogen vän för resten av livet. Viktig är att du som är intresserad av henne har stor förståelse för detta och jobbar med henne på ett mjukt- och lugnt sätt. Hon behöver helt enkelt mycket stöd, uppmuntran och massor med kärlek för att växa och klara av de situationer hon tycker är jobbiga.

Hon är inte bekväm kring barn och vill därför bo i ett barnfritt hem. Hon jagar katter och kan därför inte heller bo med katt. Läs gärna mer här »


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.