Candy

Ålder: Ca 12 år
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 30 cm
Vikt: 5 kg
Kan bo med barn: Barn i skolåldern
Kan bo med hund: Ja, snäll och stabil hund
Kan bo med katt: Vet ej, men troligtvis
Personlighet: Positiv och kelig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: sara@hundstallet.se

Vi söker

Ett lugnare hem utan alltför små barn (detta för att Candy är äldre och trivs bäst där det är lugn och ro). Ett hem som inte kommer lämna henne ensam speciellt mycket, och där hon får sova i både soffa och säng – det är ett måste! Kan du erbjuda den varma famn som hon så gärna vill krypa upp i? Hör av dig!

Om
Candy kom in till Hundstallet som ett polisärende och är nu överlåten till oss för omplacering. Hon är en äldre hund som älskar härliga promenader och massor med soffmys. Trots sin ålder är hon väldigt pigg och man kan ha svårt att förstå att hon faktiskt är så gammal som hon faktiskt är. Candy måste få någons odelade kärlek nu, hon är så väl värd det. En mer kärleksfull tjej hittar ni inte och därför söker vi nu en likasinnad husse och/eller matte. Du som väljer att öppna ditt hem för denna helt fantastiska dam kommer garanterat inte ångra dig!

Det är generellt mycket svårt att finna nya hem till äldre hundar, förståeligt eftersom man inte är garanterad väldigt lång tid med sin hund om man tar över en sådan. Men, att ta hand om en äldre hund är något av det finaste man kan göra. Man får så oerhört mycket tillbaka. Känslan att hjälpa en annars förbisedd hund är fantastisk.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.