Charles

Ålder: 8 år
Ras: Engelsk setter
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 65 cm
Vikt: Ca 19 kg men behöver gå upp i vikt
Kan bo med barn: Ja, barn i skolåldern
Kan bo med hund: Ja
Kan bo med katt: Nej!
Personlighet: Aktiv, social och tillgiven
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: sara@hundstallet.se

Vi söker

Till rara Charles söker vi ett hundvant och aktivt hem.Han är en genomsnäll och älskar närhet så hans nya hem bör uppskatta det lika mycket som han gör. Charles vill helst bo lantligt, gärna med en egen inhägnad tomt. Hemmet han söker aktiverar honom psykiskt och och tar med honom på långa skogspromenader där han får sträcka ut benen ordentligt. Har du tiden och kärleken att ösa över vackra Charles? Hör av dig

Om
Charles kom in till Hundstallet på grund av ändrade förhållanden. Detta till ägarens stora sorg och han har varit en högst älskad hund. Han är tillgiven, social och har alltid en positiv inställning till livet. Han är mjuk, genomsnäll, älskar människor och att åka bil är en stor favorit. Han är helt enkelt så okomplicerad och härlig som han låter.

Du som är intresserad ska vara medveten om att Charles är en energisk hund med behov av aktivering, mao precis så som en setter ska vara. Han har inte blivit jakttränad, men behöver få använda nosen och springa av sig ordentligt utomhus för att må bra.

Han kan i nuläget inte vara lös vilket hans nya familj behöver ha i åtanke.

Charles har ett blåsljud på hjärtat som vi har kollat upp med ultraljud. Han äter i nuläget ingen medicin, dock bör han gå gå på årliga veterinärkontroller för att hålla koll på hur det utvecklas.Senaste hjärtultraljudet gjordes nu i slutet på april 2019.


Fyll i intresseanmälan