Charlie

Ålder: 2006-09-18
Ras: Jack russell terrier (med stamtavla)
Kön: Tik
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: ca 30 cm
Vikt: ca 7 kg
Kan bo med barn: Äldre barn
Kan bo med hund: Ja, med en stabil och trygg hund
Kan bo med katt: Ja
Personlighet: Alert och rar
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till Charlie söker vi kärleksfullt hem med den varmaste famnen. Hon är verkligen värd en andra chans och vill tillbringa sina sista år som en högt älskad familjemedlem. Hon vill helst vara med sin familj så mycket som möjligt så ensamtiden bör vara liten. Då hon vill spendera sin ålderdom i en lugn tillvaro söker hon efter ett småbarnsfritt hem där hon får vara i fullt fokus. Vill du öppna ditt hjärta för en gammal hund som behöver dig mer än någonsin? Charlie väntar!

Om
Charlie kom in till oss via polisen då ägaren avlidit. Trots att hon är en äldre dam är hon pigg, alert och nyfiken. Ute är hon som ett litet popcorn, och hon är verbal och talar tydligt om när hon vill någonting. Charlie älskar aktiva men lagom promenader likväl som att få krypa upp bredvid dig i soffan. Hon kan tycka att viss hantering är jobbig och kommer att behöva fortsatt, mjuk hanteringsträning i sitt nya hem.

Charlies höga ålder gör hennes chans till omplacering ännu svårare. Förståeligt eftersom man inte är garanterad väldigt lång tid med sin hund om man tar över en sådan. Men, att ta hand om en äldre hund är något av det finaste man kan göra. Man får så oerhört mycket tillbaka. Känslan att hjälpa en annars förbisedd hund är fantastisk och nu behöver hon hitta den där personen som hon kan knyta an till för resten av sitt liv.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.