Chimoon

Ålder: 2012-08-05
Ras: Chinese crested (registrerad i SKK)
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: ca 30 cm
Vikt: ca 6 kg
Kan bo med barn: Ja, tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund, alt. med hund av samma ras.
Kan bo med katt: Ja
Personlighet: Försiktig och gosig
Finns i: Skåne
Kontaktperson: michelle@hundstallet.se

Vi söker

Ett mysigt och kärleksfullt hem med vana av nakenhundar sedan tidigare, eller åtminstone med förståelse för att nakenhundar behöver en del specialvård trots att de inte har någon päls. Vi söker helt enkelt någon som är påläst om rasen. Hennes nya familj behöver ha mycket tålamod och början om från början, helt enkelt tänka ”valp” med allt vad det innebär; ensamhetsträning, rumsrenhetsträning, miljö- och socialitetsträning. Med Chimoon i ditt liv får du även vara beredd på mys och gos och hon vill gärna vara med dig hela tiden. Hon blir olycklig när hon blir lämnad själv så det nya hemmet bör ha minimal ensamtid. Drömhemmet kanske är en pensionär som har all tid och kärlek i världen att lägga på henne.

Om
Chimoon kom in som en privat omplacering tillsammans med Thuy. Hon är en försiktig tjej som behöver lite tid för att knyta an och bygga förtroende.

För att hon ska må bra behöver hon fasta rutiner och lugn och ro, någonting hon saknat tidigare. Hon behöver hitta familjen med den varmaste famnen och det största hjärtat som kan vara den trygga punkten i livet som hon verkligen behöver.

Under hennes tid på Hundstallet har hon gjort stora framsteg. Koppelpromenaderna går bättre och bättre, men hon behöver mycket fortsatt mjuk och reko träning i det nya hemmet.

Chimoon vill inte bo med barn då hon vill ha lugn och ro runtomkring sig.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.