Chipper

Ålder: 2017-08-05
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej, men kommer att kastreras.
Mankhöjd: Ca 35 cm
Vikt: 7 kg
Kan bo med barn: Ja, barn i skolåldern.
Kan bo med hund: Ja
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Energisk, glad, arbetsvillig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Chipper söker ett hem som gillar att röra sig i skog och mark och vill hitta på roliga aktiviteter med sin hund. Förutom mycket fysisk aktivitet måste Chippers framtida hem ha intresse av träning, då han är en liten arbetsmyra som måste få mental stimulans för att må bra. Han kommer bli en riktigt rolig träningskompis att träna i till exempel agility, spår, sök, eller nosework.Familjen ska ha löst det på dagarna så att han inte behöver vara ensam allt för mycket. Finns det annan hund i familjen ska den vara trygg men samtidigt uppskatta att få hem ett litet yrväder att leka med. Är det just dig vi söker? Hör av dig!

Om
Lilla Chipper kom in till Hundstallet som hittehund. Då ingen ägare hörde av sig är han nu överlåten till oss för omplacering.

Här har vi ren, pur glädje på fyra små korta- och snabba ben. Han har mycket energi, älskar att leka och jobba med nosen. Har du en boll är hans lycka gjord!  Han är väldigt glad och social och har blivit en stor favorit hos volontärer och personal. Han älskar att vara med sin familj och vill helst inte vara ensam allt för mycket.
Han har mycket jakt i sig vilket innebär att det med stor sannolikhet kommer vara svårt att ha honom lös.

Chipper är inte helt rumsren vilket vi ser att hans framtida hem tar den träningen med ro.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.