Cola

Ålder: 2009-01-13
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 55 cm
Vikt: 15 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ja, stabil hane
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Timid och klok
Finns i: Skåne
Kontaktperson: carolin@hundstallet.se

Vi söker

Till superhärliga Cola söker vi ett hem med oändligt med kärlek och uppmärksamhet, men med lite ensamtid. Gärna på landet där hon kan få åldras och skämmas bort med friska långpromenader. Du anpassar gladeligen ditt liv så att det passar både dig och Cola och ser dig själv som en trygg punkt för en lite försiktig hund. Cola fungerar bra ihop med andra hundar och har du redan hund så skulle hon tycka om att bo med en stabil hane i liknande storlek som kan bli ett ytterligare stöd för hennes utveckling.

Cola vill inte ha för stojigt omkring sig och vill därför komma till ett småbarnsfritt hem. Hon hade dock tyckt att det var roligt om barnbarn kom på besök.

Vill du skämma bort en älskad senior, tveka inte att höra av dig!

Om
Cola kom in till Hundstallet i januari tillsammans med tjugoåtta andra hundar. Dessa hundar hade bott lantligt och med många hundar runt omkring sig. De var helt ovana vid nya miljöer, okända människor, koppel och halsband.

Cola var blyg och försiktig när hon kom in, men har nu öppnat upp sig och visar sig ha en underbar personlighet under den blyga ytan. Hon kom nyligen ner till oss i Skåne för att prova lyckan här, men ingen verkar se henne…

Cola är en av de mest lojala hundar vi har haft på Hundstallet Skåne. Hon är en trogen och glad senior som hade älskat att få vara med på allting från långa strapatser på grusvägen till myspys i soffan. Trots sina 10 år är hon en riktig piggelin som aldrig tackar nej till en promenad.

Ja vad kan man mer säga om denna underbara dam? Hon har ett hjärta av guld och en blick som kan få den mest svårflörtade att smälta. Hon har blivit en stor favorit bland personal och volontärer här på stallet, men saknar alltså fortfarande ett hem.

Cola är hunden som alltid kommer att välkomna dig med en viftande svans. Hon kommer vara dig evigt tacksam för att du gav henne en andra chans!

 

Det är generellt mycket svårt att finna nya hem till äldre hundar, förståeligt eftersom man inte är garanterad väldigt lång tid med sin hund om man tar över en sådan. Men, att ta hand om en äldre hund är något av det finaste man kan göra. Man får så oerhört mycket tillbaka. Känslan att hjälpa en annars förbisedd hund är fantastisk.

 

 


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.