Didrik

Ålder: 2 år
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: ca 60 cm
Vikt: 25 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Eventuellt stabil tik
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Pigg och glad
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: josefine@hundstallet.se

Vi söker

Till underbara Didrik söker vi efter ett hundvant hem med mycket kärlek och där utevistelse står högt upp på listan. Denna kille älskar nämligen att promenera och tackar aldrig nej till ett nytt äventyr ute i skogen eller löpspåret! Didrik har lekt fint med de hundar han lärt känna ordentligt men då han kan tycka att vissa hundmöten är jobbiga så ser vi helst att han får vara ensamhund, där man kan lägga all fokus och träning på honom. Didrik vill komma till någon som kan ha med sig sin hund överallt då han i dagsläget inte kan vara ensam alls. Han behöver få roliga uppgifter och utmaningar både fysiskt och psykiskt för att må bra. Emellan träning och promenader vill Didrik få mycket gos och närhet, och han vill vara välkommen i både soffa och säng!

Didrik kan ibland tycka att vissa män är läskiga och söker efter någon som har förståelse för att han behöver stöd och tid att få utvecklas i sin egen takt. Didriks nya hem bor utanför stan där han slipper alltför många störningar (såsom dagliga hundmöten med okända hundar). Har man barn ser vi att de är tonåringar då Didrik vill hamna i ett lugnt hem utan massa spring runtomkring sig. Har du svårt att motstå Didriks kärleksfulla blick? Tveka då inte att höra av dig!

Didrik vill inte gå på hunddagis eller vara hos en hundvakt på dagarna, han vill kunna vara med på jobbet med sin framtida husse eller matte.

Om
Didrik kom in som en privat omplacering på grund av ändrade familjeförhållanden. Han är en pigg och kelig hund som utvecklats väldigt mycket under sin tid hos oss på Hundstallet. Han gör ständiga framsteg men kan ibland vara osäker på nya personer, men när han lärt känna en så är han charmig, mysig och samarbetsvillig. Didrik vill ha ett liv fyllt av träning, aktivering och massvis med kärlek och närhet, får han det så kommer han att vara den bästa kompisen i vått och torrt!


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.