Diesel

Ålder: 2018-03-29
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 60 cm
Vikt: 28 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ja, stabil tik i liknande storlek
Kan bo med katt: Hundvan katt
Personlighet: Energisk och smart
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: sara@hundstallet.se

Vi söker

Till underbara Diesel söker vi efter ett hundvant hem som kan ge en pigg och glad kille ett fartfyllt liv med promenader, hjärngympa och massa kärlek! Han är en stor kille som fortfarande växer, därför är det viktigt att man har styrkan att hålla i honom i alla lägen. Han är killen som älskar att åka bil – han lägger sig snabbt tillrätta och väntar på nästa destination. Han skulle passa perfekt som en trofast kollega i lastbilen! Söker du efter en kamrat att ha med dig på utflykter? Diesel är redo!

Om
Diesel är en underbar 9-månaders valp med stort hjärta. Han kom in som en privat omplacering på grund av allergi i familjen. Han kan vara något avvaktande till en början men lättar snabbt upp, och då är ni bästa kompisar!

Diesel har träffat på några katter och skött sig fint, men viktigt att eventuell katt är van med stora och busiga hundar. Finns det barn i familjen ska de vara i tonåren då Diesel inte vill ha för mycket spring runtomkring sig.

Han är kontaktsökande och vill gärna arbeta, både med kropp och knopp. Inomhus vill han bli nerbäddad i en mysig filt och få vara en självklar del i fredagsmyset!


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.