Dunder

Ålder: 4 år
Ras: Schäfer (ej stamtavla)
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 60 cm
Vikt: 35 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Stabil tik i liknande storlek
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Läraktig och kärvänlig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Dunder vill hitta ett hem som kan ta med honom på många roliga äventyr! Någon med stort intresse i att aktivera sin hund med härliga långpromenader och träning. I nuläget har han lite extra hull och behöver hamna hos en ägare som kan få honom i sin bästa form. Den här vänliga grabben vill bo i ett hem där han får vara i fullt fokus och vill därför inte bo med alltför små barn. Finns det annan hund i hemmet behöver det vara en tik i liknande storlek. Vi ser gärna att Dunder får bo i hus med en inhägnad tomt där han kan strosa mellan promenaderna. Letar du efter den där trogna, aktiva vännen som alltid finns vid din sida? Då kanske Dunder är rätt för dig!

Om
Dunder kom in till Hundstallet som en privat omplacering på grund av sjukdom i tidigare hemmet.

Träffar man Dunder kan man inte annat än bli kär! Han har charmat oss alla på Hundstallet med sin positiva inställning till livet och lämnar ingen oberörd.

Han är en kille som inte tackar nej till träning eller långpromenader, oavsett väder eller vind. Han är kontaktsökande och går mestadels fint i kopplet men det nya hemmet behöver vara införstådda i att han är en stor hund som kan bli stark när han vill.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.