Ebba

Ålder: 2009-01-13
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 40 cm
Vikt: 14 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ja, med annan stabil och lugn hane
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Mjuk och lite försynt
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: sara@hundstallet.se

Vi söker

Ebba söker ett lugnt och kärleksfullt hem där hon kan få fortsätta åldras i lugn och ro. Många vågar inte chansa med att ta en så pass gammal hund för att man är rädd för att förlora den inom en kortare framtid, men vi känner ändå att det måste finnas någon som smälter för hennes kloka, vackra ögon. Vi söker dig som kan ge henne all uppmärksamhet och inte kommer lämna henne ensam speciellt mycket. Du bor lantligt eller mycket lugnt till då stadsmiljö inte är att rekommendera, utan vi ser helst att Ebba får sin andra chans på landet. Hon kräver inte mycket motionsmässigt utan nöjer sig med lugna och lagom promenader. Hon skulle passa den som har det största hjärtat och viljan att hjälpa en pensionär till de sista åren i lugn och ro. Kanske är du själv en pigg pensionär och har massor med tid och kärlek att ösa över henne.

Om
Ebba kom in i det stora ärendet med 29 hundar som nyligen inkommit till Hundstallet. Hundarna har bott lantligt och med många hundar runtomkring sig. Det är först nu som alla dessa hundar träffar okända folk förutom förra ägaren, vilket man måste ha stor förståelse för.

Ebba är en väldigt mjuk och lite försiktig tjej. Likt de andra hundarna är hon ovan vid det mesta, och hon kommer att behöva mjuk- och reko träning för att stärka sitt självförtroende. När du vunnit Ebbas tillit vill hon vara dig nära, så ofta som det bara går, och hon möter dig med en vänligt viftande svans och blöta pussar. Hon är så värd att få någons odelade kärlek och uppmärksamhet, nu!

Då hundarna inte promenerats på regelbundna tider är de i dagsläget inte rumsrena. Detta är något som deras nya familjer bör ta med ro.

Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.