Fjant

Ålder: ca 1 år
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 58 cm
Vikt: 27 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill helst bo som ensamhund
Kan bo med katt: Förmodligen inte
Personlighet: Karismatisk och busig
Finns i: Skåne
Kontaktperson: michelle@hundstallet.se

Vi söker

Fjant söker ett tryggt och aktivt hem där det är självklart att man tränar hund på ett mjukt och reko sätt. Du behöver ha hundvana sedan tidigare och tiden att ta dig an en tonåring som inte fått rätt förutsättningar under sin uppväxt. Viktigast av allt är att du tränar med glädje, kärlek och respekt! Vi ser gärna att du bor i hus och finns det barn i familjen så är det önskvärt att de är i tonåren då Fjant kan vara något fumlig och även kräver väldigt mycket tid. Kan du erbjuda Fjant det liv han längtar efter?  Han väntar!

Om
Fjant kom in till Hundstallet i Skåne som hittehund, men då ingen ägare hörde av sig blev han överlåten till oss för omplacering.

Fjant är en hund på tusen! Han är så följsam, lekfull och vill inget hellre än att vara med ”sin” människa. Man får inte glömma att han är i den åldern där han kan vara yster, glad, busig och tålamodsprövande på en och samma gång. Han överöser dig med kärlek och är en otrolig vänlig och charmig kille.

Fjant behöver fortsatt mjuk och positiv träning samt mängder med trygghet och kärlek. Får han det är vi tvärsäkra på att han kommer bli den perfekta kompisen och vara dig trogen, för alltid.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.