Flax

Ålder: 3 år
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: ca 69 cm
Vikt: ca 30 kg
Kan bo med barn: Nej
Kan bo med hund: nej
Kan bo med katt: nej
Personlighet: Aktiv och lekfull
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: sara@hundstallet.se

Vi söker

Till Flax söker vi ett mycket hundvant och aktivt hem, gärna med erfarenhet av större raser. Vi ser att du är villig att lägga ner massor med tid och kärlek – det behöver han för att fortsätta blomstra och bli lugn, trygg och säker. Du tycker att hundträning är kul och du jobbar hellre med din hund framför åtskilliga slappardagar i soffan. Du bor lantligt till – idealet vore om du bor i hus med inhägnad tomt där han kan få strosa mellan promenaderna. Självklart är du mjuk i ditt sätt att hantera hund och du får gärna ha tidigare vana av lite försiktigare hundar. I rätt hem kommer Flax att kunna gå hur långt som helst – han är underbar!

Om
Flax kom in till Hundstallet som en privat omplacering pga ändrade familjeförhållanden. Flax är en härlig, aktiv och charmig kille! Han är lekfull, tillgiven- och närhetstörstande med de han känner – samtidigt kan han vara lite reserverad och avvaktande mot okända människor. Man får jobba lite för att vinna Flax fulla tillit, men när man fått den har man dragit den största vinstlotten! Då vågar han visa hur sprallig och kelig han är och man blir så glad av att befinna sig i hans närhet.

Flax älskar att röra på sig och är gärna ute i timtal. Enligt Flax finns ”det inget dåligt väder, bara dåliga kläder”. Men lika viktigt är det med närhet och kel, speciellt efter en dag fylld med roliga hundaktiviteter.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.