Flingan

Ålder: Ca 2 år
Ras: Spanielblandning
Kön: Tik
Kastrerad: Nej, men kommer att kastreras.
Mankhöjd: Ca 35 cm
Vikt: -
Kan bo med barn: Barn i skolåldern
Kan bo med hund: Ja
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Rar och mjuk
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Ett lugnt och kärleksfullt hem som älskar att röra sig i skog och mark. Du är mjuk i ditt sätt att hantera hund och har tiden- och tålamodet att lära lilla Flingan allt om livet. Du kommer att ta med henne på aktiva och lärorika promenader och har en bra plan kring ensamtiden. Intresse för pälsvård är ett måste. Flingan älskar närhet så gillar du inte kel är Flingan inte rätt hund för dig. Hennes devis är helt enkelt – ju närmare desto bättre.

Om
Flingan kom in till Hundstallet via länsstyrelsen i ett annat län. Hon kom in tillsammans med ett flertal andra hundar pga vanvård. Då hon inte fått den omsorg och motion hon behöver behöver hon betraktas som en liten valp vid hemkomst. Hon är inte rumsren och ovan vid att gå i koppel vilket hennes nya familj bör ta med ro.

Flingan är likt de andra hundarna i ärendet oerhört kärvänliga och närhetssökande. Hon är rar, mjuk och snäll att hantera. Helst av allt vill hon krypa upp i famnen och bara kramas. Nu vill hon hitta hemmet där hon kan få den trygghet och omvårdnad hon så väl förtjänar.

Denna tik är högdräktig och kommer troligen att valpa under vecka 40. Hon är därför leveransklar först när hennes valpar uppnått 8 veckors ålder. Man kan redan nu fylla i en intresseanmälan på henne.

Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.