Flizz

Ålder: 2009-08-08
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 63 cm
Vikt: 31 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Smart och positiv
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: jenny@hundstallet.se

Vi söker

Till Flizz söker vi ett hundvant hem med lite ensamtid. Gärna någon som vill låta henne utvecklas vidare inom NoseWork, eller andra aktiviteter där hon får jobba med nosen. Ett hem som varvar härliga promenader och erbjuder henne en varm plats i soffan. Det här är verkligen en älskvärd dam som bara längtar efter ett kärleksfullt hem där hon kan få åldras. Hon har verkligen inte haft det lätt och vill hitta sitt nya hem nu! Är du den som vill ge henne den andra chans hon så väl förtjänar? Hör av dig!

 

Om
Flizz kom in till Hundstallet via Länsstyrelsen. Trots att hon är något till åren är hon pigg och har mycket spring i benen. Hon är en positiv och härlig senior som gärna hänger med på långpromenader i skog och mark. Hon är smart, snabblärd och kan jobba länge för en liten godbit. Hon har visat sig vara en riktig stjärna i NoseWork och vill gärna fortsätta med det i sitt nya hem.

Flizz kommer att behöva träna på hanteringsbiten, självklart på ett mjukt och reko sätt. Hon har haft det tufft tidigare och behöver få trygghet, vägledning, kärlek och respekt, helt enkelt en vardag fylld med glädje.

Det är generellt mycket svårt att finna nya hem till äldre hundar, förståeligt eftersom man inte är garanterad väldigt lång tid med sin hund om man tar över en sådan. Men, att ta hand om en äldre hund är något av det finaste man kan göra. Man får så oerhört mycket tillbaka. Känslan att hjälpa en annars förbisedd hund är fantastisk.​

Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.