Freddie

Ålder: 2012-05-19
Ras: Blandras (Chihuahua/Powder Puff)
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: Ca 25 cm
Vikt: 5 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Nej
Kan bo med katt: Ja
Personlighet: Lite försiktig men tillgiven
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till Freddie söker vi ett tryggt hem, gärna med vana av lite osäkra hundar. Hans nya hem ska ha ett mjukt handlag och vill jobba med att stärka den här lilla killens självförtroende. Freddies nya familj ska ta med honom på härliga promenader, och aktiverar honom med lite hjärngympa. Han lär sig fort och tycker att trickträning är alla tiders. Freddie är en toppenhund, och om du vinner hans hjärta kommer du att få den bästa och mest tillgivna vännen livet ut!

Om
Freddie kom in till Hundstallet pga av sjukdom i familjen. Han är en underbar kille med härlig personlighet och mycket spring i benen. Han är pigg och tålig och hänger mer än gärna ut på raska promenader i skog och mark. Freddie har en del osäkra sidor, både med nya människor och andra hundar. Om han får hälsa på människor i sin egen takt lättar han upp, men man måste få låta honom göra det på sina villkor. Han är en nämligen en blyg kille som behöver mycket stöd och vägledning i de situationer han upplever som obehagliga. När han väl lärt känna dig är han väldigt kelig, kärleksfull och kryper gärna upp tätt bredvid dig i soffan. De människor han accepterat älskar han och vill bara vara nära, jämt.

Freddie tycker att viss hantering, såsom kloklipp är obehagligt och hans nya hem kommer att behöva träna på detta.  På grund av hans osäkra sidor ser vi att han kommer trivas bäst i ett småbarnsfritt hem, utan massor med stoj och stim.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.