Hedda, Ella, Tuffa, Annie & Milou

Ålder: 2018-07-11
Ras: Portugisisk Vattenhund (ej registrerad i SKK)
Kön: 4 tikar och 1 hane (Milou)
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: ca 43-52 cm som vuxna
Vikt: ca 16-22 kg som vuxna
Kan bo med barn: Med barn i tonåren
Kan bo med hund: Ja, äldre hund
Kan bo med katt: Ja, troligen
Personlighet: Snäll och rar
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: jenny@hundstallet.se

Vi söker

Dig som kanske söker valp och har tidigare hundvana, även om det är en stor valp så behöver de behandlas som om de vore 8 veckor och precis flyttat från mamma. De är inte rumsrena så tid i början för denna träning behövs. Eftersom de har stort behov av sällskap så behöver du ha en bra plan så du kan vara hemma och med din nya hund hela tiden i början. De är van att bo i flock så det är en stor fördel om du redan har en äldre stabil hund i familjen. Stadsmiljö är inte att rekommendera utan vi ser helst att de får sin andra chans på landet. Läs gärna på om rasen och dess behov.

Om
Dessa rufsiga syskon kom in i det stora ärendet med 29 hundar som nyligen inkommit till Hundstallet. Hundarna har bott lantligt och med många hundar runtomkring sig. De är mycket försiktiga och inte alls världsvana. Det är först nu som dessa hundar träffar okända folk förutom förra ägaren, vilket man måste ha stor förståelse för.

De är väldigt snälla och goa men det krävs att man har stor förståelse för att försiktigt och tålmodigt stärka deras självkänsla.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.