Humlan

Ålder: 10 år
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 25 cm
Vikt: 6,5 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ja, i liknande storlek
Kan bo med katt: Troligtvis
Personlighet: Positiv och kelig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: linda@hundstallet.se

Vi söker

Humlan söker efter ett kärleksfullt hem med lite ensamtid och som värderar promenader och soffmys lika högt. Du har ett intresse för pälsvård, hennes päls behöver borstas och klippas med jämna mellanrum. Det ultimata hemmet för Humlan vore ett piggt pensionärspar som vill komplettera sin familj med en riktig glädjespridare. Finns annan hund i hemmet ser vi gärna att den är i liknande storlek och ålder som Humlan. Då hon vill spendera sin ålderdom i en lugn tillvaro söker hon efter ett barnfritt hem. Låter Humlan som din hund? Hör av dig!

Om
Humlan kom in som en privat omplacering på grund av ändrade familjeförhållanden. Hon är en fantastiskt positiv tjej som älskar människor, uppmärksamhet och härliga promenader. Även om hon är en äldre dam så är det inget som hindrar henne, hon tar varje dag med glädje och är en riktig pingla!

Humlan har juvertumörer som hon varit på veterinärbesök för. I nuläget behöver de inte opereras bort, men hennes framtida hem ska ha förutsättningar för eventuell veterinärvård.

Det är generellt mycket svårt att finna nya hem till äldre hundar, förståeligt eftersom man inte är garanterad väldigt lång tid med sin hund om man tar över en sådan. Men, att ta hand om en äldre hund är något av det finaste man kan göra. Man får så oerhört mycket tillbaka. Känslan att hjälpa en annars förbisedd hund är fantastisk.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.